Abonner på nettstedet

Motta varsler om nye innlegg via epost.

Bli med blant 91 andre abonnenter

 Arkiv

 Kategorier

 Turutstyr fra flere merker

 Billig telefonabonnement

 Salg av sko, reparasjon av sko og turutstyr

bjarne-hall-skohall, bilde

Bjarne Hall AS Skohall Mo i Rana

 Ta ut en kompasskurs

Starten på et hundeliv

29 mars 2015

Denne valpen har nettopp blitt tatt fra mora og søskenene sine. En 8 uker gammel valp som sover flere ganger om dagen, og da drømmer den kanskje om mora si.

Valpen er kommet til et nytt hjem.

Valpen er kommet til et nytt hjem.

Egentlig er det alt for tidlig å hente en valp når den er 8 uker gammel. Den burde være 10 – 12 uker. Den er enda en liten «baby», og trenger mye trygghet og omsorg fra eieren, som den ellers ville ha fått hos mora si. Den første tiden er den veldig oppmerksom på høye lyder og brå forandringer i den nye verden som den er kommet til. Den blir fort større, men det er viktig å gå forsiktig fram de første ukene.

Påsken i år går med til å venne den til nye ting. Tispevalpen på bildet kom til oss på lørdag. Allerede nå er den trygg på alle i huset (individuelle forskjeller) og er klar til en påskeferie på fjellet. Men det blir en annerledes påske, da mesteparten av tiden går med til å ta seg av valpen. Det har man alt igjen for, i resten av hundens liv.

Snart får den være med «bestefar» på turer sammen med hunden hans. Enn så lenge – så drømmer den søtt, og drømmene vil hele tiden bli erstattet med nye.

 

Norsk Lundehund Klubb

Jon Arne.

KOMMENTARER