Abonner på nettstedet

Motta varsler om nye innlegg via epost.

Bli med blant 91 andre abonnenter

 Arkiv

 Kategorier

 Turutstyr fra flere merker

 Billig telefonabonnement

 Salg av sko, reparasjon av sko og turutstyr

bjarne-hall-skohall, bilde

Bjarne Hall AS Skohall Mo i Rana

 Ta ut en kompasskurs

Rypa skrubber balkongen

12 august 2014
rypa-pa-balkongen

Rypa satt rett utenfor på balkongen.

Når jeg nå sitter på hytta og forbereder mitt neste innlegg, så kommer jeg på for et par døgn siden, når jeg måtte opp om natta for å gå på do. Da jeg kom inn fra soverommet, satt hunden stiv som en påle i sofaen og stirret rett ut av vinduet. Jeg stilte meg bak den for å kanskje oppdage hva den så. Der satt det ei rype på balkongen med gryteskrubben mellom klørne! Den syntes vel det trengtes å skubbes litt der (he he). Det så i alle fall slik ut.

rypa-fløy-

Borte ble rypemor.

Jeg sto i balkongdøra og så lenge på den, mens kyllingene trippet rundt om kring. Omsider gikk jeg ut (for jeg måtte jo pisse), men da fløy de selfølgelig sin vei. Faren (steggen) laget sine kjente kaklinger, for å fange min oppmerksomhet vekk fra kyllingene og mot han.

Det blir visst aldri slutt på disse innleggene om rypeopplevelser i denne bloggen. Men når rypehøna begynner  å oppføre seg som ei vaskekjerring, da synes jeg det er på tide å si i fra.

Dessuten drar jeg på fisketur i fjellet i morgen sammen med dattera på 11 år. Det blir til ei tjønn som det ikke er alt for langt å gå til, men hvor man alltid får fisk…? Vi får se, vi får se.

Jon Arne Strand

KOMMENTARER