Abonner på nettstedet

Motta varsler om nye innlegg via epost.

Bli med blant 91 andre abonnenter

 Arkiv

 Kategorier

 Turutstyr fra flere merker

 Billig telefonabonnement

 Salg av sko, reparasjon av sko og turutstyr

bjarne-hall-skohall, bilde

Bjarne Hall AS Skohall Mo i Rana

 Ta ut en kompasskurs

Jeg må på tur snart!

20 juli 2014

Å klapre på pc-en i dette været er helt ille. Eller som vi sier her: «Han tytje på not før et ver det e ute»! Det blir nok å finne fram turutstyret for å legge avgåre inn over fjellet igjen. Denne gangen blir det lenger inn til de store fiskene. Konstant fiskebett og tyngre og tyngre sekk. Jeg tror det selv i alle fall, så vi får se hva jeg kommer med om noen dager…

Takk for meg! Vi sees i neste innlegg.

Takk for meg! Vi sees i neste innlegg.

 

Jon Arne Strand

 

KOMMENTARER