Abonner på nettstedet

Motta varsler om nye innlegg via epost.

Bli med blant 92 andre abonnenter

 Arkiv

 Kategorier

 Turutstyr fra flere merker

 Billig telefonabonnement

 Salg av sko, reparasjon av sko og turutstyr

bjarne-hall-skohall, bilde

Bjarne Hall AS Skohall Mo i Rana

 Ta ut en kompasskurs

Isac Eliot og hytteliv

20 februar 2016
bilde-fra-fly

Der nede biter fisken.

I disse dager er jeg i Oslo som «reiseleder» for en gjeng tenåringsjenter som har vært på Isac Eliot konsert. På flyturen fra Bodø til Oslo, så fikk jeg se jeg et flott isfiskevann ut av flyvinduet der nede på landjorda en plass. Det var om å gjøre å ikke tenke så mye på det da, for flyet fløy jo videre.

 

oslo-med-regn

Oslo kan også ha dårlig vær.

Vi forlot et greit vintervær i Nord Norge, og kom til hovedstaden i et slapsete og heller trasig vær – for en gangs skyld. Jeg var glad jeg slapp å slå opp telt akkurat der. Utsikten fra hotellvinduet var heller våt og grå.

 

isac-eliot.kommer-til-hotellet

Hysteri når Isac Eliot ankommer hotellet.

Konserten gikk sin gang som alle andre konserter av tenåringsidoler: Hyling og skriking, og politi i køen som beskyttet en stakkars pop artist. Skulle ønske det var meg som var popstjerne, for da har sikkert fansen kastet en masse friluftsutstyr inn i bilen min…

 

Tankene går tilbake til når jeg kommer hjem til hytta og fjellet igjen. Det er ikke tvil om hvilken utsikt fra vinduet jeg tenker på da. For eksempel ei rype som har kyllinger like utenfor? Jeg foretrekker heller det – og i tiden fremover blir det nok flere innlegg fra flotte turer.

 

Jon Arne.

 

KOMMENTARER

1 kommentar på “Isac Eliot og hytteliv”